Breddetræning i Skanderborg

Kom og deltag ved SKIFs første breddetræning i det jyske. Breddetræningen vil foregå på samme matrikel, hvor der afholdes shodan og nidan træning men vil foregå i separate lokaler. Der vil dog være mulighed for at hygge med deltagere fra den anden træning i dagens pauser. Derved har alle mulighed for at tage del i fællesskabet, danne netværk på kryds og tværs og få en masse inspiration med hjem til klubben.

Instruktøren ved dette fantastiske tilbud er ingen ringere end Holstebros Thomas Knudsen Sensei (5. dan). Thomas Sensei tager udgangspunkt i starten af vores karateliv. Han sætter fokus på årsagen til, at vi begyndte at træne karate, hvilket vi ofte glemmer, når bælterne begynder at betyde mere. De fleste starter til karate pga. et ønske om at lære selvforsvar, så på denne dag går vi i dybden med, hvad karate er udviklet til, nemlig selvforsvar og realistisk kamp.

Vi mødes på Højvangens Torv 6, 8660 Skanderborg søndag d. 28. januar 2018, kl. 09.30 – 13.00.

Dagens program ser ud som følger:

09.00-09.30 Klubben er åben for ankomst

09.30-10.15 Selvforsvar og kamp med udgangspunkt i kihon

10.15-10.30 Pause

10.30-11.45 Selvforsvar og budskaber i kata

11.45-12.00 Pause

12.00-13.00 Selvforsvar i pensum- og stævnekumite

Så kom og vær med til at kigge nærmere på karaten og få indblik i, hvordan gohon kumite kan bruges som selvforsvar, og hvad man kan bruge point-karate til, hvis man bliver overfaldet. Måske vi sammen finder den dybere mening med de ting, som vi er tvunget til at lære, inden vi kan kalde os karateka’er.

Der er tilmelding til Viktor Træholt på viktor@skif.dk senest d. 23/1-18. Der er plads til maksimalt 80 deltagere, og pladserne fordeles efter først til mølle princippet. Der vil være mulighed for at købe mad tæt ved hallen.

Skriv et svar