Træning med Bruno Shihan og Anne Kjøng sensei

BRUNO SHIHAN & ANNE KJØNG SENSEI

… byder velkommen til den første fællestræning i det som bliver et nyt tiltag i SKIF, for at vi alle kan mødes uden det behøver hedde sommerlejr eller turnering. Her er fokus på karate og relationer.
Vi har lavet et fantastisk program for dagen, så alle kan få lidt med hjem, både karatemæssigt og socialt. SKIF trænger til nogle breddearrangementer, hvor vi bare kan være sammen om den traditionelle Shotokan-karate.

Arrangementet er samtidig en del af konceptet 2020, som bl.a. handler om at vi i 2020 forsøger at slå rekorden i Japan med et endnu større antal danske deltagere end i år til deres årlige SKIF International Seminar. Vi er allerede mange som har lagt billet ind og det kunne være helt fantastisk at endnu flere forhåndsbookede hos mig, i god tid, så vi kan booke vores eget hotel og alle danskere kan bo samlet. Kræver min. 3. kyu at deltage. I hører nærmere.

Læs invitationen her: breddetraening2017-09-17

Skriv et svar