Log Bøger

https://logbog.vejen-karate.dk/

Brugernavn: <jeres email adresse>
password : <tilsendt via email>

Hvis I ikke har registeret en email adresse med klubben, så vil jeres email adresse være jeres navn (som i brugte til indmedlingen) @localhost. Eg. Jeg hedder “Michael Nielsen”, så jeg skal bruge Michael.Nielsen@localhost som brugernavn, Systemet sender en mail der indeholder dit password til dig, når du oprettes. Hvis ikke, kan I kontakte klubben for at få passworded nulstilt.

Deler I en email adresse mellem en familie, så er brugernavnet lidt anderledes, men hvis I beder siden udlevere jeres login informationer vil I få de rigtige login informationer..

Feks hvis jeg delte min email adresse, ville mit brugernavn være..

Michael%info@ttsh.dk.

% tegnet bruges til differentiere mellem dem der deler en email adresse.

Har i problemer med at komme på, drop mig en besked og jeg vil kigge på det.

BTW.. Internet explorer virker ikke med siden, Internet Edge skulle virker, men Chrome browseren er extensivt tested, siden burde fortælle om det program du bruger er understøttet eller ej.